четвер, 23 серпня 2012 р.

Вітаємо з ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!





  Україна… Це земля, де ми народилися і живемо, де живуть наші батьки, де жили наші предки. Це історія мужнього народу, що віками боровся за свою волю і щастя свого народу.
Вистраждавши, виборовши волю, Україна має нині свої державні символи: прапор, герб і гімн, які уособлюють її історію, її сутність.
З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 21-ї річниці Незалежності України Королівська селищна бібліотека для дорослих  презентує бібліотечну виставку:
 «Україна : від подиху століть до сьогодення»
       - «На крутозламі історії»
 - «Перші кроки молодої держави»




     Познайомившись із інформацією про традиції використання нашим народом предковічних символів держави, читачі бібліотеки відкривають для себе багато нового та цікавого.
На тематичній виставці книг Дня Незалежності України знайшли відображення всі наявні в бібліотеці матеріали, що стосуються боротьби українського народу за державність і незалежність України. Виставка приверне увагу користувачів до складних суспільно-політичних процесів минулих літ і сьогодення. Як вінець одвічних народних прагнень, сподівань та зусиль, незалежна Україна з’явилася на карті Європи і світу мирним, правовим шляхом.
Україна для всіх одна і прапор у нас один, як подих прадавньої волі, як вічний дух свободи.
 Інтернет – центром бібліотеки було проведено заочну відео – екскурсію « День Незалежності : історія і традиції святкування»




Запрошуємо всіх бажаючих до бібліотеки.