вівторок, 19 травня 2015 р.

Бліц-опитування " Book - симпатія"

       З метою підвищення читацької активності наша бібліотека долучилася до Всеукраїнської акції "Українська молодь читає". В рамках акції 15 травня бібліотекарями  було проведено бліц-опитування "Book - симпатія". З великим задоволенням респонденти ділилися своїми враженнями про найулюбленіші прочитані книжки, а особливо молодь, таким чином рекламуючи свій улюблений твір. 

     Анкетування показало і дало змогу ще раз  з впевненістю переконатися , що читання - це задоволення, яке позитивно впливає на розвиток сучасної молодої людини, і це саме той інструмент, завдяки якому люди черпають нову інформацію протягом усього життя.

      Подібні заходи завжди цікаві і популярні серед користувачів. Вони привертають увагу молоді і таким чином бібліотека залучає нових користувачів.


пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Родинне свято "Я вдячний Богові за маму".

               День матері - свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові. Любов матері - основа і джерело життя. 

 У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання  дітей і за самопожертви. 

  Свято матері - сімейне свято , і це важливий момент у вихованні дітей. Саме діти повинні пізнати, відчути, ким є для них мами, що зробили вони для них і якої пошани вони заслуговують. 

четвер, 14 травня 2015 р.

       14 травня 1871 року народився Василь Стефаник.

 Ці книги, які ознайомлять Вас з творчістю письменника шукайте на наших полицях.                       

                          Чекаємо на   Вас  в бібліотеці!!!


вівторок, 12 травня 2015 р.

    8 травня у День пам'яті та примирення у Королеві відбулося урочисте відкриття та освячення пам'ятника Героям Небесної сотні та всім полеглим за волю України.

         На мітинг-реквієм, під час якого відбулося офіційне відкриття та освячення пам'ятного знаку, приїхали й голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль та заступник голови облради Михайло Попович. Також на захід завітали місцеві активісти , представники влади, учасники АТО. Пом'янули полеглих за державу хвилиною  мовчання, спільною молитвою та словами шани, а також віршами та піснями.

четвер, 7 травня 2015 р.

Інформаційний репортаж "Війна далека...Але пам'ять з нами"

Однією з скорботних подій  ХХст. та найболючіших ран людства була Друга світова війна.Цього року Україна і весь світ, відзначає ювілейне 70 - річчя Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ту річницю завершення Другої світової війни.
З нагоди 70-річчя Великої Перемоги , в бібліотеці оформлено книжкову виставку:                                           

                               "Дорогами війни до Перемоги"