середу, 24 лютого 2016 р.

«Герої не вмирають… Просто йдуть…»

           Біля пам’ятника у Королеві вшанували Героїв Небесної Сотні. Молитву провели священники військові капелани з Львівської, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Чернігова,Києва. 
          Вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні, які боролися за честь, правду, гідність і віддали своє життя за Україну та низько схилити голови перед їхньою пам’яттю прийшли жителі селища, учасники Майдану та воїни прикордонники: Годгазі О, Роспопа С, Даниловський С., Селемон Я, та капітан Божко Віктор Миколайович. Священники військові капелани проспівали пісню «Гей, пливе кача по Тисині» та «Боролось Закарпаття…».Запалили свічу пам’яті та поклали квіти до пам’ятника Героїв Небесної Сотні.
          Ревопюція Гідності триває і нині, вона триває у кожному із нас, щоб ми очистилися і відкрили свої серця та душі справедливості і свободи. Герої не вмирають!




четвер, 11 лютого 2016 р.

         Королівська селищна бібліотека-філія для дорослих 14 лютого чекає  Вас, наших користувачів, на побачення "наосліп" з книгою.
           Любителі читання зможуть зустрітися із  загадковими літературними незнайомцями . Всі книги будуть загорнуті в обгортковий папір, щоб читачі не змогли відразу побачити назву книги, а  визначити її за покликом серця.