пʼятниця, 16 лютого 2024 р.

Флешмоб до Дня єднання

 

День єднання як акція був започаткований на державному рівні 16 лютого 2022 року на тлі попереджень про можливу війну.  Свято щороку нагадує, що наша сила в єдності. Вже майже два роки ворог намагається денацифікувати українців і демілітаризувати Україну. Ми героїчно тримаємо оборону і чинимо спротив, тому що єдині і непохитні у своїх діях та  прагненнях. Об'єднаний народ неможливо здолати.

    До Дня єднання в Королівській публічній бібліотеці відбувся флешмоб "Долоні єднання. Нас єднає мрія одна - щоб переможно  закінчилася війна!"  Учні 3 класу Королівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів 2 (класний керівник Дорі Т.Є.) згадали історію створення Дня єднання, а також читали книги про Україну та  регіональні центри нашої єдиної країни.


    Під час заходу в бібліотеці Незалежної України, 68а, присвяченому Дню Єднання України, діти отримали можливість дізнатися більше про історичні події, які лягли в основу формування національної єдності. Літературні читання про героїчні вчинки наших предків стимулювали у дітей патріотичні почуття та шану до власної країни. 


 Цей захід став важливим кроком у сприянні формуванню національної гордості та єдності серед молодого покоління!

    Єдність українців у протидії агресору  - міцний  ланцюг, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й навіки. Тільки разом ми сильні.  Спільними зусиллями ­ наближаємо  Перемогу!

 

Немає коментарів: