вівторок, 7 травня 2024 р.

«Літературна Європа» книжкова інсталяція до День Європи

 

День Європи в Україні є важливим святом, що символізує європейські прагнення та підтримку європейських цінностей серед українців. Це свято відзначається у багатьох куточках країни і є особливим моментом для демонстрації єдності та культурного обміну між Україною та державами Європи.


Цьогоріч Королівська публічна бібліотека оформила унікальну книжкову інсталяцію, яка складається з книг видатних авторів  різних країн Європи. Кожна книга вибрана з метою представити культурне розмаїття та літературну глибину своєї країни, створюючи місток між минулим і сучасністю європейської думки.

Завдяки книжковій інсталяції «Літературна Європа» День Європи в Королівській публічній бібліотеці став потужним нагадуванням про значення культурного діалогу та обміну між народами. Це відмінна можливість для відвідувачів бібліотеки зануритися у багатство європейської культури через літературу, що сприяє більшій обізнаності та взаєморозумінню між українцями та їхніми європейськими сусідами.






Ця дата - чудова нагода висловити  вдячність Європейському Союзу за підтримку та допомогу для протистояння російській збройній агресії. Зараз ми на шляху до перемоги у боротьбі за незалежність, демократію та відновлення миру!

Запрошуємо переглянути книжкову інсталяцію "Літературна Європа".

Немає коментарів: