пʼятницю, 23 серпня 2019 р.

Інформаційна година «Ми вдячні Богові та долі за гарне свято – свято волі»


         З нагоди головних державних свят нашої країни – Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора в Королівській селищній бібліотеці – філії для дорослих проведено інформаційну годину «Ми вдячні Богові та долі за гарне свято – свято волі», 

де було представлено відвідувачам бібліотеки, учням 9-А класу Королівської ЗОШ №1 (вчитель укр.мови та літ-ри Токач В.І.) відкритий перегляд літератури “Моя земля – це незалежна Україна”. Користуваачі змогли ознайомитися з літературою присвяченою історичним фактам створення незалежної України, з національною символікою нашої Держави та іншими історичними подіями країни. 




       Зав. бібліотекою Решетар В.Ю. було наголошено на вагоме значення свят Державного прапора та Незалежності України. Переглянувши відео «День незалежності України» учні провели мандрівку в славні періоди історії нашого народу, розповіли про національні та народні символи України. 






      Корисними для читачів став аукціон цікавих повідомлень «Українці, що удосконалили світ» та інтернет-мандри «Україна унікальна – Україна надзвичайна». 

       У програмі свята проведено ерудит-конкурс "Я і святкові цикли року України" 

     












Завершився захід оглядом книжкової виставки «Історія України – щлях до незалежності» на якій представлена література про шлях нашої держави до самостійності від давнини до сьогодення, про видатних особистостей, які зробили свій внесок у цей процес.

Немає коментарів: