четвер, 6 вересня 2012 р.









З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати. 
   Вже не перший рік    бібліотека  проводить  акцію:
                 «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ ». 
В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо  поділитись ними з іншими  людьми, які захоплюються читанням Люди перекладають їх з місця на місце і не задумуються, що вони можуть бути для когось корисними . 
           Акція "Подаруй бібліотеці книгу" триває. Тож, перебираючи власну бібліотеку, не поспішайте здавати в макулатуру чи просто викидати на смітник книги, які вважаєте непотрібними. Вони обов’язково ще комусь згодяться. Спектр книг, які приймаються, найрізноманітніший, від технічної літератури до фантастики, класики . Єдине прохання, щоб вони були у хорошому стані  і не застарілі.
  Багато користувачів  вже принесли до бібліотеки чимало цікавої, потрібної літератури. Робимо добро — і на душі стає тепло і приємно. Дістаємо задоволення і від подяки людей.
   Бібліотека вдячна  жителям  селища: Довбак М., Чейпеш К., Талабірчук А., Удичко П.В.   та іншим  за  подаровані книги.










 Удичко П.В. даруює бібліотеці книги.


 Пропонуємо згадати відому мудрість «книга - найкращий подарунок» і зробіть свій власний дарунок  – подаруйте   бібліотеці книгу.  

               Не втомлюйтеся робити добро!



Немає коментарів: