пʼятницю, 27 березня 2015 р.

Турбота про жінку – впевненість у майбутньому

«Турбота про жінку – впевненість у майбутньому» - під такою назвою працівниками Королівської бібліотеки-філії було проведено інформаційну зустріч у лікарні  дитячого відділення  з молодими мамами. Захід  відбувся 10 березня в рамках проекту « Майбутнє варто планувати». Проект реалізується спільно з Б/Ф «Центр громадських ініціатив» (м.Перечин) у рамках програми «Здоров’я жінок України». В ході цього заходу було організовано розповсюдження інформаційних матеріалів, брошур, плакатів «Плануй своє життя», «Запланований вибір», «Для закоханих».

пʼятницю, 13 березня 2015 р.


Минулого року користувачі Королівської селищної бібліотеки-філії для дорослих взяли участь у  фотоконкурсі   "Читай усюди"  від Фундації Дарини Жолдак.
    Наша бібліотека ввійшла в число сільських бібліотек України, які отримали набір літератури. Тож тепер наші користувачі із задоволенням переглядають нові надходження .
         Дякуємо Фундації Дарини Жолдак за книги! 









Великий геній українського народу

«У всякого своя доля, і свій шлях широкий...»
Тарас Шевченко


З нагоди святкування 201- річчя від дня народження Т.Г.Шевченка, яке святкуємо в березні, Королівська селищна бібліотека - філія для дорослих підготувала для вас віртуальну книжкову  виставку 
                  "Великий геній українського народу"