вівторок, 20 березня 2012 р.

Бібліоміст+Скайп+Бібліотеки= нові можливості.

          В  Скайп – трансляції засідання клубу літературних дебютів «Нові імена», що проходила  в Ужгородській обласній науковій бібліотеці ім. Ф.Потушняка  15 березня 2012 року взяли участь: Виноградівська ЦБС, Перечинська ЦБС, Рахівська та Іршавська ЦБС , а також  бібліотеки –філії Виноградівської ЦБС – Королево,Черна,Фанчиково, міська бібліотека.
     Проба скайп-трансляції заходу по всій області дала нам змогу побачити величезні можливості сучасних технологій .  Це стало можливим завдяки впровадженню програми «Бібліоміст», наявності нового комп’ютерного обладнання та комунікаційної  системи «Skype». Програма «Бібліоміст»  передбачає зміну стилю та методів роботи всієї бібліотеки. В нас була гарна  можливість протестувати багато наших знань, можливостей.          
              «Я надзвичайно радий, що ми з вами це зробили, це наш з вами успіх!» -сказав регіональний представник програми «Бібліоміст» в Закарпатській області п.Андрій Вишняк.
              Працівники бібліотек та наші користувачі вдячні працівникам обласної наукової бібліотеки, п.Вишняку Андрію та програмі «Бібліоміст», за надану можливість доєднатися до такого заходу. Будемо охоче працювати над покращенням свого  професіоналізму і створенням іміджу сучасної бібліотеки.

Немає коментарів: