понеділок, 29 вересня 2014 р.

Відзначаємо професійне свято- Всеукраїнський день бібліотек.

           
   Напередодні  професійного свята, Королівська селищна бібіотека-філія для дорослих  зустрічала гостей та приймала вітання від своїх користувачів.На свято завітали до бібліотеки  учні Королівської ЗОШ №1 та №2 , вихованці музичної школи мистецтв. Літературно - музичне свято пройшло під назвою "Бібліотека - острів творчості і талантів". Головна мета свята зробити бібліотеку для дітей та молоді місцем творчого спілкування та виявити нові таланти.Наші шанувальники книгозбірні подарували працівникам бібліотеки приємні і вдячні слова, чудові пісні. Переглянувши презентацію "Наша Королівська бібліотека" про чудові моменти творчої співпраці з бібліотекою, насолодились і приємними спогадами. 














    

















З нагоди професійного свята працівники бібліотеки запропонували відвідувачам взяти участь у акції "Відчуй себе бібліотекарем", де кожен бажаючий мав змогу  відчути себе бібліотекарем та самостійно віднайти потрібну книжку на полиці.
     Протягом тижня спілкування у бібліотеці  всі звертали увагу на дошку побажань " Я бажаю своїй бібліотеці..." Кожен з відвідувачів мав змогу написати  побажання та теплі слова подяки своїй бібліотеці.

Немає коментарів: