четвер, 11 травня 2017 р.

    Протягом лютого - травня  проведено консультування громадян з правових питань у  центрі  правової допомоги, який створено при Королівській селищній бібліотеці-філії для дорослих консультантами  мобільно-консультативної групи у складі практикуючих  адвокатів Ярослава Горвата та Мілана Чейпеш. Правову допомогу громадянам селища надано в рамках грантового проекту  "Сільським громадам- належний рівень правової допомоги", який реалізується ГО "Спілка угорських бібліотекарів Закарпаття" .

       Під час прийому адвокатами було надано відповіді  на питання, які найбільше цікавлять людей, - соціальне забезпечення, захист права власності, сімейне  та спадкове право тощо. Громадян цікавили питання щодо: правил оформлення правовстановлюючих  документів на житловий будинок, порядку внесення змін  у свідоцтві про народження, порядку розірвання шлюбу та невиконання умов договору про надання послуг та інші. 

   Всі громадяни, які звернулися до центру, отримали безоплатну первинну юридичну консультацію. Ми щиро дякуємо нашим консультантам за надану допомогу.













Немає коментарів: