пʼятницю, 30 березня 2018 р.

      21 березня в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання, було проведено зустріч "Книжок країна чарівна чекає на гостини" з учнями 6 -го класу Королівської ЗОШ №2, майбутніми користувачами нашої бібліотеки, та вчителем укр. мови та літератури Агій Л.Ф.


    Ця зустріч є чудовою нагодою для популяризації читання серед дітей. Цього дня говорили про книгу пригоди, фантастики. Перегорнули  сторінки улюблених книжок, зустрілись з веселими та дотепними героями Всеволода Нестайка  "Тореадори з Васюківки", Ярослава Стельмаха "Митькозавр з Юрківки..." та Лесі Ворониної "Таємне товариство боягузів..." Під час заходу діти поринули в загадковий світ книг, з цікавістю слухали про призначення бібліотеки-скарбниці знань. Вони показали чудові знання  різних жанрів української літератури.
    







     Цікавим доповненням до заходу став перегляд екранізації короткометражного фільму за культовим  однойменним твором Всеволода Нестайка (власне, за одним з його епізодів),та буктрейлерів до творів письменників.



     Цей захід подарував всім присутнім гарні враження, чудовий настрій та зустріч з найкращими пригодницькими  творами  улюблених письменників.

Немає коментарів: