вівторок, 1 червня 2021 р.

Бібліовізит "Сяйте усмішки, сонцем зігріті, миру і щастя- всім дітям на світі" ( до Міжнародного дня захисту дітей)


    
     У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.
      Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.
         В Україні цей день відзначається із 1998 року. День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.
   З нагоди Міжнародного дня захисту дітей працівники Королівської публічної бібліотеки здійснили бібліовізит до Королівського ЗЗСО І-ІІІ ст.№1, де зустрілася з учнями 6-А класу (вчитель  Токач В.І.). 




Учні Галамбіца К.,Васько Н.,Роман О.,Егреші Н.,Смерека Д.,Піпаш І.,Дубровка Ю. із великим  задоволенням декламували вірші нашого королівського письменника Чухрана М.М.








    Бібліотекарі запропонували всім бажаючим ознайомитись з правовою абеткою  «Знай свої права, дитино» ( про які права йдеться в Конвенції) . 
Зацікавило своєю таємничністю і хто є найціннішим скарбом нашої планети Земля:
 






Не менш цікавою була подорож з казковими героями  до Країни Права 
 




 
Піпаш Іванна,Регецій Анастасія,Галамбіца Крістіна та Чукран Анна  підготували свої малюнки до Дня захисту дітей






Учні мали змогу ознайомитися з новими  книжками, які отримала наша бібліотека від УІК:






    Вітаємо з Міжнародним днем захисту дітей! Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні!
    
    Нехай діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим.
    Попереду найулюбленіша пора усіх школярів - літні канікули. Проте, книга влітку не відпочиває, так само, як і бібліотека.
Чекаємо на вас!

Немає коментарів: