середу, 11 серпня 2021 р.

ДРАЙВУЙ З КНИГОЮ!!!

  

 Літні канікули - це яскрава і різнобарвна пора, коли хочеться відпочити. Але провести всі сонячні дні вдома - це залишитися без казкових емоцій, нових друзів і різноманітних розваг. Саме тому бібліотека залюбки зустрічає всіх охочих драйвово провести літній час з книгою. Тож поспішайте приєднатись до нашого бібліомікса «Драйвуй з книгою», який підготувала для вас Королівська публічна бібліотека. Знайомтесь з книгами, отриманими бібліотекою  від
 Український інститут книг   та обирайте собі найцікавіші!
Фіалко Ніна "Літні забави"
   Ці повісті — перша книга відомої романістки, присвячена дітям. Авторка часто спілкується з онуками, знає запити, вподобання, звички дітей, вміє проникливо, дотепно й правдиво зобразити їхній світ.

Дерманський Сашко "Вікусині історії"
           У світі безліч історій. Деякі з них нудні, деякі цікаві, бувають історії правдиві, а бувають вигадані. Трапляються сумні або веселі, змістовні або пустопорожні, короткі чи довгі, серйозні або збитошні… Але ж які з них — найкращі? Відповідь проста: найдивовижніші, найважливіші, найтепліші й найцікавіші історії -— ті, що лишаються з тобою на все життя. Бо це — історії про тебе і про тих, кого любиш.

Стровелл Луї  "Дракон у бібліотеці"
         Кіт обожнює гасати надворі, лазити по деревах, бруднити одяг і саму себе. А от сидіти з книжкою — це так нуууууудно… Точно не для неї! Принаймні було. Поки двоє найкращих друзів не затягнули її до звичайної незвичайної бібліотеки, де ростуть книгодерева і мешкають… Цссс! Візьміть до уваги: в бібліотеці не можна галасувати, але інколи можна врятувати світ.

Валько    "Казки чарівного лісу"
Ви ще не знайомі з Маленьким Зайчиком і Бузиновим Ведмедем? Тоді вам неодмінно треба з ними познайомитися! Нудно точно не буде! Із Зайцем і Ведмедем постійно що-небудь стається. Сміливі й чуйні герої завжди радо допомагають друзям. Захопливі пригоди чекають на них на кожному кроці. Недарма ліс, у якому живуть Маленький Зайчик і Бузиновий Ведмідь, — Чарівний!

Винник Тетяна   "Добрик і його пригоди"
Він дуже спостережливий і кмітливий Пес. Живе на вулиці і мріє мати ім’я, як усі домашні пси. Не боїться пригод і вміє терпіти. Він — просто Пес, який любить людей і допомагає їм. Тому й назвали його Добриком.

Тібі Марі    "Пригоди в диволісі"
     Гайда до Диволісу! Там чути галас і сміх. Веселі звірята запрошують на чарівне свято з купою цікавих подарунків! А якщо ведмежа Ноно засумує, тут таки створять найкраще місце для розваг із гойдалкою зі старої валізи й хатинкою на дереві. Ой, а це нахабний веприк Баламут, який усіх ображає. Дізнаймося, чи такій він поганий, як здається на перший погляд. У цих історіях чимало пригод і витівок, до того ж вони сповнені магії дружби й добра.

Бонь Наталія   "НЛО за селом"
      Невпізнані літаючі об’єкти, або ж НЛО, приземляються там, де їх не мають побачити. І звичайно, роблять вони це вночі. Проте якщо НЛО вирішило здійснити посадку за селом Біленьким, таємниця навряд чи залишиться таємницею. Іншопланетні прибульці вирішили завоювати Землю. Але в нашої планети є відважні захисники.

Гаврош Олександр "Героїчні канікули"
     Фантастична повість Олександра Гавроша «Героїчні канікули» — третя книжка серії «Музей пригод» (дві попередні — «Музей пригод» та «Врятувати Тараса Шевченка» — вийшли друком у видавництві «Фоліо»).
     Весняні канікули обернулися для Яся Попадинця неабиякими пригодами, адже він вирушив зі своїм дідусем Лук’яном на Закарпаття — у місто Хуст, де той народився і де була похована його мати. Ясів дідусь перед смертю вирішив знайти хоч якусь інформацію про свого батька, який загинув ще до його народження. І як же здивувався Ясь, побачивши у Хустському краєзнавчому музеї уже знайоме крісло-гойдалку — загадковий портал переміщення в часі. І, звичайно ж, метикуватий хлопчина не збирався втрачати свій шанс побувати у минулому. Цього разу він опинився у тому ж Хусті, тільки 1939 року, коли вирішувалася доля Закарпатської України, зустрівся зі своєю прабабцею Марічкою, тоді ще 18-річною дівчиною, і таки дізнався, що його прадід — січовик Іван Лазорик — загинув, захищаючи незалежність Карпатської України.

Завдяки книжкам ми пізнаємо світ не лише розумом, але й серцем, вчимося любити світ навколо себе, бути добрими та справедливими. Нехай це літо запам’ятається вам гарними враженнями від прочитаних творів!
      Запрошуємо усіх завітати до бібліотеки і цікаво провести літо з книгою!

Немає коментарів: