середа, 24 серпня 2022 р.

Патріотичний серпантин "Люблю Україну мою!"

       
   
 В рамках святкування  Дня Незалежності України та з метою національно-патріотичного виховання громадян, в Королівській публічній бібліотеці разом з учнями 7 -го класу Королівської ЗЗСО №2 та  вчителем  укр.мови та літ. Короді М.Ю. було проведено патріотичний серпантин  "Люблю  Україну мою".
         Протягом заходу учасники мали змогу поринути у подорож по рідній країні, де в доступній формі ви познайомитись з історією України, її державним устроєм, символікою, природними багатствами та культурою, послухати  чарівні мелодії тематичних пісень.
    Цікаві факти про державні символи України, їх значення розповіла  учасникам заходу методист бібліотеки  Гончар М.В. Ознайомила присутніх з  презентацією "Ми українці: честь і слава незламним!", взяли участь у вікторині "Що я знаю про Україну?"
       


   
Із великим задоволенням учні розамальовували тематичні малюнки із символами  України. 











     Серед  юних відвідувачів було проведено літературне читання "Моя незалежність"
          







 
             
   Доповненням до заходу стала презентація книжково-ілюстративної виставки «Незалежна і єдина будь навіки, Україно!». Матеріали якої дають змогу відвідувачам побачити минуле і сучасне України, нелегкий процес державотворення, згадати імена та постаті великих українців, котрі в різні часи прославили Україну.
   

     На завершення заходу всі учні написали побажання нашій Україні на жовто-голубих сердечках,  де привітали всіх зі святом та побажали завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, мову, символіку, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.
 







Немає коментарів: