середу, 7 грудня 2022 р.

З ЛЮБОВ’Ю ДО ДІТЕЙ.

6 грудня в Королівській публічній бібліотеці мала відбутися онлайн зустріч учнів 6- го класу  Королівського ЗЗСО номер1, (вчитель укр. мови та літератури Токач В.І.)з письменницею Лідією Повх.

Метою зустрічі була промоція книги та читання, популяризація сучасної української літератури серед дітей та підлітків.Але сьогоднішні воєнні реалії вносять свої корективи.На жаль, через відсутність електроенергії зустріч , яку ми запланували, не можливо було провести. Але, як кажуть у народі,зустріч пройде за будь-якої погоди. Вона і відбулася, але у зміненому форматі. Знайомство з письменницею Лідією Повх та  її творами відбулося. 

    Зустріч розпочалася зі вступного слова  Токач В.І.,яка познайомила трошки ближче з творчістю та життєвим шляхом Лідії Петрівни. "Дитинство--це те, що ми втратили в часі, але зберегли у собі.Лідія Повх своєю поезією надає можливість і дорослим повернутися у той чарівний світ хоча б на мить",- зазначила Віра Токач.

    Діти із цікавістю слухали розповідь провідного бібліотекаря Бордок О.І. про творчий доробок письменниці, який був представлений на книжковій виставці, підготовленій працівниками бібліотеки.


 Із великим задоволенням присутні декламували твори письменниці.






Особливий інтерес у маленький читачів викликала книга Л.Повх «Вірші про школу».

    Діти змогли задати письменниці  запитання , щодо її творчості , які підготували..Відповіді на них вони обов’язково отримають пізніше.



   Всі присутні отримали велике задоволення від зустрічі. Усмішки на обличчях дітей свідчили про те,що їм сподобався захід.

  Звісно ж, всі вони пообіцяли обов’язково прийти знову.

Немає коментарів: