четвер, 1 червня 2023 р.

"СВІТЛІШАЄ НА СВІТІ, КОЛИ СМІЮТЬСЯ ДІТИ" СВЯТКОВИЙ КАЛЕЙДОСКОП

  Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.
Дитина – дивовижна і неповторна краплинка чистої, живої, джерельної води, яку потрібно берегти, любити, і лише тоді, вона перетвориться в дивовижну, повноводну річку, бездонне море, повноводний океан, – океан почуттів, емоцій та вражень.

     Кожна дитина повинна мати дитинство, яке має бути під захистом: захистом прав, здоров’я і життя. А ще діти повинні мати відчуття повної безпеки, любові та підтримки. Бути частиною повноцінної сім’ї, бавитися та пустувати, не остерігаючись тривог…
Напередодні Міжнародного дня захисту дітей до Королівська публічна бібліотека завітали учні 1 -их класів Королівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів 2 разом з класними керівниками Дорі Л.М. та Годгазі О.І ., де на свіжому повітрі працівники бібліотеки провели святковий калейдоскоп "Світлішає на світі, коли сміються діти".
З метою підвищення інтересу до книги, виховання мистецтва читання, формування духовного світу дітей бібліотекарі оформили книжкову виставку "Країна сонячна дитинства". Малеча брала активну участь у цікавому віршованому флешмобі " Ми діти перемоги", який провела провідний бібліотекар Бордок О.І. та грі -вікторині "Літо пора фруктів "Фруктозики" . В дружній атмосфері наші маленькі гості із задоволенням виконували завдання, та показали себе справжніми любителями читання і ерудованими знавцями під час вікторини.
Разом з вчителем Муравець Н.С. та вихованцями ДБСТ "Зернятко" провели танцювальний флешмоб "Ми діти твої, Україно!"
Сподіваємось, такі заходи позитивно вплинуть на навчання та розвиток наших дітей.Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.
Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні!
Тож будьмо сильними, щоб захистити майбутнє, що живе у наших дітях. Нехай вони ростуть під щоденним Божим захистом.
Любіть їх, захищайте тому, що вони - ДІТИ.
Даруйте їм свою турботу, увагу та час вже сьогодні.
Піклуйтеся про всіх дітей без винятку, без поділу на свій/чужий,
маленький/великий, здоровий/хворий.
Адже - ВАЖЛИВА КОЖНА ДИТИНА!
#МІЖНАРОДНИЙ_ДЕНЬ_ЗАХИСТУ_ДІТЕЙ





Немає коментарів: