суботу, 12 серпня 2023 р.

Без молоді немає держави


12 серпня - Міжнародний день молоді. Молодь - енергійна, креативна та активна частина нашого суспільства, є рушійною силою багатьох новацій, носієм інтелектуального потенціалу. У світі здавна була особлива увага до молоді.
З урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України, щоб підтримати інтеграцію української молоді до європейської спільноти, 29 липня 2021 року Указом Президента № 333/2021 відзначення Дня молоді перенесено на 12 серпня.        Це незмінна дата, яка за календарем ООН збігається зі святкуванням Міжнародного дня молоді.
День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість.
Сьогодні, напередодні свята працівниками Королівської публічної бібліотеки було проведено анкетування «Ставлення молоді до здорового способу життя». У читальному залі Королівська публічна бібліотека молодь мала змогу переглянути книжкову виставка
«Молодь - надія держави».
Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє. Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього.
Нація, яка читає - Непереможна!




Немає коментарів: