вівторок, 14 листопада 2023 р.

Презентація книги "Вік червоних мурах" Тетяни Пянкової

Про Голодомор написано чимало романів, хронік, оповідей і статей. Наша історична пам’ять має жити для того, щоб такі події більше не повторювались. І важливим джерелом для цього є саме книги: історичні та художні, які висвітлюють події 1932-1933 років.
Поетеса, письменниця, співзасновниця літературної агенції «Зілля» Тетяна Пʼянкова напередодні Дня памʼяті жертв Голодоморів презентувала психологічний роман «Вік червоних мурах» про роки великого штучного голоду 1932-1933 років. Твір розповідає про важку долю людей, які пережили червоний терор.
Роман здобув премію конкурсу «Коронація слова» 2021 року.
Організатор події: Королівський ЗЗСО І - ІІІ ступенів 1 Group
Модератором презентації за участі авторки Тетяни Пʼянкової була Віра Токач.
Колектив Королівська публічна бібліотека щиро дякує за можливість спілкування з авторкою роману «Вік червоних мурах», яка розповідає, що цей роман про злодіїв минулого, діти та онуки яких продовжують чинити геноцид українського народу. Ця книга суспільний біль, кожен її розділ - це трагедія про яку холоне кров і перекриває подих.
Тут є все, що тільки може бути з нелюдського: страшний штучно зроблений голодомор, замордовані люди, голодні смерті маленьких дітей, зрада, жорстокість і наруга.
Книга Тетяни Пянкової «Вік червоних мурах» є у фонді Королівської публічної бібліотеки.
Ми пропонуємо взяти до увага цю книгу, бо кожне покоління мусить художньо осмислити голод фізичний, як травму роду.
Королівська публічна бібліотека

Немає коментарів: