неділю, 13 травня 2012 р.

Вітаємо із Днем Матері!





      У другу неділю травня, а цьогоріч цей день припадає на 13 травня, в Україні, як і у багатьох інших країнах – відзначається одне із найпречудовіших свят – День Матері!
  Найкращі квіти хочеться
В цей день принести вам,
Найкращі всі слова,
Щоб більше линуло в житті пісень,
І лиш весна в душі цвіла.
« Ми матір називаємо святою» - під такою назвою пройшло святкування Дня Матері. Мета заходу : відродження традиції українського народу, виховання любові, поваги до берегині роду – матері.   Підготували справжнє величне свято для своїх мам та бабусь  учні Королівської ЗОШ №1,2.

 



 Вони подарували матерям музичні подарунки. Зі сльозами на очах слухали і раділи за своїх дітей мами. Говорячи теплі слова про мам, розчулилися і діти. Та не тільки вірші та пісні були дарунком для мам, але й гарні квіти…
           Тож щиро вітаємо всіх матерів, жінок, дівчат із чудовим святом! І Бажаємо всім Вам краси, кохання, здоров’я і добра.

1 коментар:

Марина сказав...

Приємна несподіванка: бібліотека-філія для дітей смт.Королево отримав сердечну нагороду від дружнього блогу Бібліосерфінг. Велика дяка! http://images-photo.ru/_ph/13/2/685453767.gif
Ідея цієї нагороди полягає в рекламі блогів з кількістю постійних читачів менше 200, щоб про них дізналося якомога більше людей. Роздати дану нагороду потрібно 6 блогам. І оповістити нагороджених в коментарі.
бібліотека для дітей із задоволенням передає вам естафету.