пʼятницю, 15 листопада 2013 р.

Майбутнє варто планувати

       
  Як вам уже відомо наша бібліотека долучена до реалізації проекту « Майбутнє варто планувати». Для того, щоб молодь була більш поінформованою та могла зробити свідомий вибір щодо планування сім’ї Благодійний фонд «Центр громадських ініціатив» у тісній співпраці з Закарпатською обласною науковою бібліотекою ім. Ф. Потушняка, та з районними бібліотеками здійснює проект «Майбутнє варто планувати», що фінансується у рамках програми «Здоров’я жінок України».           
         Метою даного проекту є підвищення поінформованості жінок та пар репродуктивного віку щодо прийняття рішення стосовно планування сім’ї та репродуктивного здоров’я, використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи не планованій вагітності та абортам шляхом проведення широкомасштабної інформаційної кампанії на території Закарпатської області. 
     Даний проект є унікальним у нашому регіоні, оскільки впроваджується вперше. Молоді люди на основі наданої інформації матимуть змогу приймати правильні і виважені рішення стосовно збереження репродуктивного здоров'я.       
             В рамках проекту Королівською селищною бібліотекою – філією для дорослих 14 листопада було проведено цикл заходів з питань репродуктивного здоров’я і планування сімї :
«На крилах любові»  ( відео лекторій  )


























                                                                                                
    « Життєві навички. Мотивація і планування майбутнього»          ( зустріч з лікарем )




            














             


        Під час заходу всі бажаючі мали змогу познайомитися з викладкою інформаційних матеріалів та спеціальною літературою, яка була представлена на книжковій виставці:  

 





   












             








             Бібліотечні працівники роздавали спеціальну друковану  продукцію, закликаючи цим замислитися про своє здоров'я і важливість планування сім'ї. 







                                                                                           



Немає коментарів: