четвер, 23 серпня 2018 р.

  З нагоди головних державних свят нашої країни – Дня незалежності України та Дня Державного Прапора 22 серпня в бібліотеці-філії для дорослих пройшов захід присвячений 27 - річчю незалежності України «Єднаймося навколо книги». В ньому взяли участь учні 11 класу разом з вчителем укр. мови та літератури Токач В. І. Було проведено інтелектуальний марафон «Україна – єдина країна» із зупинками «Історичне досьє», «Українські імена», «Наша країна на планеті Земля», «Гордість України» та ін. Читачі мали можливість прослухати такі важливі теми: «Історичні символи України», «Доля держави – твоя доля», « Незалежна Україна: здобутки і перспективи», «Україна – обличчя нової епохи» та обмінятися своїми думками. У ході марафону було перевірено юних патріотів на знання історії, географії, біографії відомих людей і літератури. 
























                           Присутні ознайомились із оглядом матеріалів книжкової виставки – інсталяції «Книги єднають Україну »,проведений зав. бібліотекою Решетар В.Ю., де ознайомилися з книгами про історичне минуле нашої країни, народні свята та звичаї,читали вірші про Україну . 










        Переглянувши слайд-презентацію «Україна - країна трагедії і краси,країна, де найбільше люблять волю!», читачі бібліотеки дізналися про багатовікову історію українського народу та тяжкий шлях до здобуття незалежності. Діти висловлювали свої думки на питання: що треба для того щоб відчути себе справжнім патріотом, чим і ким може пишатися наша країна, що потрібно для збереження миру. Хвилюючим був момент коли згадали про потрясіння останніх років: майдан та АТО, та з замирання серця слухали твір «Мир на Землі». А на останок, читачі здійснили віртуальну інтернет - мандрівку «Україна – унікальна, Україна – надзвичайна» по містах України – як єдиної, незалежної та прекрасної країни.

Немає коментарів: