пʼятницю, 20 грудня 2019 р.

                       День святого Миколая є невід’ємною частиною української культури та історії, знати яку не лише важливо, а й цікаво. Нині традиція святкувати цей день відроджується по всій Україні ,  всі нетерпляче чекають подарунків на 19 грудня.  Так ось,і до нашої бібліотеки,завітав Миколай,із подаруночком 🎁нової та цікавої літератури. Приємно, коли отримуєш особисті подарунки, а ще приємніше, коли це книги - цікаві,корисні і для широкої аудиторії. Такий подарунок читачі Королівської селищної бібліотеки - філії для дорослих  отримали від
         Ми отримали безкоштовно документально-публіцистичні  видання “Небесна Сотня. Життєписи” та “Майдан. Пряма мова” присвячені драматичному періодові новітньої історії України – подіям 2013–2014 років. Це життєписи учасників та свідків подій на Майдані. Їх спогади, враження, роздуми та маловідомі біографічні факти.Про витоки нашого патріотизму, багатий духовний світ людей, здатних на найвищу любов, на святу самопожертву для загального добра.





     Щиро дякуємо Вам за підтримку та приємний передноворічний книжковий подарунок. Даруйте один одному книги та отримуйте позитивні емоції.

Запрошуємо усіх на літературні гостинці!

Немає коментарів: