пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

Бібліокав’ярня "Амур крокує світом"

 В умовах конкуренції книг з електронними засобами масової інформації, Інтернетом створення незвичної та затишної зони комфорту в бібліотеці стало одним із головних завдань для залучення наших користувачів  до читання.



Саме тому в День святого Валентина у бібліотеці - філії для дорослих було    створено невеликий імпровізований майданчик, який створює атмосферу кав’ярні, але дещо незвичної, бо це бібліокав’ярня, яка сьогодні мала назву "Амур крокує світом". Нашим відвідувачам сьогодні у вигляді "частування" пропонуються книги, які розповідають про теплі історії кохання... Користувачі  мали змогу  вибрати те, що їм до вподоби,крім книжкового  "частування", пропонуємо каву, чай, солодощі, фрукти.
  Запрошуємо наших користувачів відвідати  нашу літературну кав'ярню, яка буде працювати кожного  четверга першої  неділі місяця .
     І якщо Ви вирішили розпочати свій день  з відвідування нашої «Бібліокав’ярні», то не пожалкуєте, бо бібліотекарі зустрінуть вас привітно і доброзичливо зі свіжою пресою, цікавою книгою та чашкою ароматної кави або чаю. 

Немає коментарів: