середа, 29 березня 2023 р.

«Королівство книги» екскурсія до бібліотеки



Знайомство з бібліотекою для дітвори було загадковим і казковим. Дітям було проведено захоплюючу екскурсію «Королівством книги» під час якої діти відкрили найголовніші таємниці бібліотеки. Вони познайомилися з поняттями «бібліотека», «бібліотекар», «читач», правилами поведінки в бібліотеці, спілкування з книгою та гігієною читання.
Цікавим доповненням до зустрічі стала казкова вікторина, яка допомогла пригадати веселі, чарівні казки та відомих персонажів.
На завершення діти отримали на згадку книжкові закладки-запрошення до бібліотеки.





           Щорічно останній тиждень березня для дитячих бібліотек сповнений приємних турбот, пов’язаних з проведенням Всеукраїнського тижня дитячого читання.
        Цього року з 27 березня по 2 квітня в Королівській публічній бібліотеці Тиждень проходить під гаслом: «Дитина читає – Україна перемагає!»
Тиждень дитячого читання – свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, свято письменників і видавців, бібліотекарів і читачів, веселих пригод і літературних відкриттів, зустрічей з цікавими людьми та героями книг. 
У центрі уваги, як завжди, є книга та її шанувальники – діти. 
       Ми будемо щиро раді кожному відвідувачу, кожній родині, кожному класу чи групі дітей! У нас заплановані корисні заходи, які сподобаються читайликам.
    Останній тиждень березня подарував Королівській публічній бібліотеці нових друзів – учнів 1 класу Королівського ЗЗСО/2(вчитель Любов Дорі ). 
               Дякуємо Любі Михайлівні за співпрацю. Чекаємо учнів у бібліотеці!

Немає коментарів: