неділю, 7 квітня 2019 р.

          В Королівській селищній бібліотеці - філії для дорослих в рамках засідання МО вчителів -філологів Королівського округу було проведено круглий стіл під назво "Умотивований вчитель-компетентний учень".Темою сьогоднішньої зустрічі стали розгляд мотивацій навчальної діяльності та підготовка до ЗНО.  

     




Відкрила засідання круглого столу голова МО, вчитель-методист Токач В.І., яка зазначила, що  мотивація - система спонукань які зумовлюють активність організму і визначають її спрямованість.Навчальна мотивація ґрунтується на потребі, яка стимулює пізнавальну активність дитини, її готовність до засвоєння знань.Уся робота вчителя має бути спямована на те, щоб відкривати й творити в людині людину. Знання неможливо передати учневі,їх можна запропонувати, але оволодіти ними людина повинна шляхом власної діяльності, наголосила Віра Іванівна.

      Своїм практичним досвідом та креативними ідеями поділилися й інші учасники засідання, а саме: Талабіра Г.Й.(Веряцька ЗОШ І-ІІІ ст.),Чутора М. П.(Хижанський НВК), Жолдош М.В.(Чернянська ЗОШ І-ІІІ ст.),Коста Ю.І.(Королівська ЗОШ І-ІІІ ст.№1).Агій Л.Ф. (Королівська ЗОШ І-ІІІст.№2).




      













До проведення круглого столу в бібліотеці оформлено книжкову виставку. Наприкінці зустрічі учасники  заслухали тематичний бібліографічний огляд "Ювілейне сузір'я митців", підготовлений зав. бібліотекою-філією РешетарВ.Ю. про письменників та книжки  ювіляри 2019 року наявні в  фонді бібліотеки.
  Засідання бібліотечного круглого столу відбулося у дружній та творчій атмосфері. Розмова вийшла предметною та зацікавленою.

Немає коментарів: