вівторок, 16 червня 2020 р.

Сонячне читання від бібліотеки-філії для дорослих

        



            


           

      



Теплі та сонячні дні влітку чудово підходять для того, щоб зручно влаштуватися в улюбленому затишному місці з книгою. 
Бібліотека - філія для дорослих смт. Королево пропонує корисне та цікаве дозвілля.


Ернест  Гемінгвей. "Фієста. І сонце сходить"





     Пропонуємо вашій увазі книгу Ернеста Гемінґвея «Фієста. І сонце сходить» 
     Як це — пройти через всі жахи війни та повернутися в світ, який їх не бачив? Головний герой роману «Фієста. І сонце сходить» — колишній американський журналіст Джейк Барнс знає це як ніхто інший. Блукаючи вулицями прекрасних міст, беручи участь в полюванні та змаганнях, кидаючись в авантюри, він намагається знову відчути себе живим.
    Читати книгу   онлайн:    https://uk.bookmate.com/books/a1WRth58

Нора Робертс.  "Зайде сонце"


Новий роман про невідомість, сімейні зв'язки та палку пристрасть.


     У Бодін Лонгбов насичене життя: величезний родинний бізнес із сотнею підлеглих, купа люблячих родичів і коханий чоловік. Завантаження на сто відсотків. Однак із появою примари з минулого і низкою вбивств, що сталися на території їхнього готелю, доведеться Бодін докласти ще більше зусиль.
 Читати книгу   онлайн:     https://kmbooks.com.ua/book?code=733328

Дарина Гнатко. " Скеля червоного сонця"


    Заборонений плід завжди солодкий. Як і заборонене кохання. Зажадати чоловіка власної сестри… Чи ж могла уявити Феодося Тодорович, що її серце охопить така пристрасть до красеня-сотника? І що власна сестра стане перешкодою на її шляху. Мирослава не хотіла поступатися своїм коханням. Але й Феодося не збиралася відступати. Того дня, на скелі, її пальці сталевим намистом зімкнулися на шиї сестри. Мирослава пообіцяла, що жінки-нащадки Феодосії заплатять за її гріх. Минатимуть роки, змінятимуться епохи. А жінки з роду Тодоровичів будуть приходити на цю скелю, одна за одною, відчувши все, що відчула Мирослава…. Кому вдасться розірвати замкнене коло давнього прокляття?
Читати книгу   онлайн:

Леонід Владислава. "Я стану твоїм сонцем"



    Вона не вірила у кохання і вірність, уникала будь-яких стосунків, маючи за плечима страшну таємницю з минулого.

Він з’явився несподівано та показав, що таке відданість, турбота, щирість і благородність, руйнуючи зведені нею бар’єри.

Але чи зможе зранене серце знову довіритись і знайти свій шлях до щастя, особливо коли минуле постійно нагадує про себе.
Читати книгу   онлайн:
https://booknet.com/uk/book/ya-stanu-tvom-soncem-b206136  
    Нельсон Д. «Я віддам тобі сонце»


















Чого тільки немає в цьому романі… Кохання, його руйнівна та цілюща сила, і біль, якого воно може завдати, і зцілення через прощення та прийняття. А ще про силу мистецтва й творчу енергію, яка повертає до життя, дарує надію та творить магію. Авторка майстерно змішує долі, час і події, додає нові риси до портретів головних героїв – двох близнят-підлітків.
   Цей твір допомагає зрозуміти, який неоднозначний, строкатий і веселковий наш світ. Неймовірно динамічний сюжет, який тримає увагу читача від першої до останньої сторінки… Недаремно роман здобув не одну премію та вийшов друком у 47-ми країнах.
         Кук Т. «Опівнічне сонце»

        Сімнадцятилітній Кейті Прайс не можна виходити на сонце… зовсім. Дівчина має рідкісне генетичне захворювання, тому вдень змушена сидіти вдома. Із товаришів у неї лише батько і найкраща (єдина) подруга.
     Кейті грає на гітарі, пише тексти пісень і поезії, чудово співає. З настанням ночі дівчина йде на місцевий вокзал і грає для тих, хто прибуває і від’їжджає.
     Якось Чарлі, веселий хлопець з копною рудого, як сонце волосся, колишня зірка спорту, і яким багато років (на віддалі) захоплювалась Кейті, опиняється поруч. За велінням долі між ними виникає роман… Одне майже ідеальне літо – історія кохання, пронизане світлом…     
   Приємного читання та до зустрічі в бібліотеці після завершення карантину!

Немає коментарів: