вівторок, 9 червня 2020 р.

Книги про справжню дружбу


   Друг - це, мабуть, найважливіша людина в житті після батьків. Якщо родичів нам дає доля, то друзів ми вибираємо самі. І, напевно, у кожного з нас є хоча б одна людина, яку хочеться привітати зі святом. А знаєте, з яким? Виявляється, щороку 9 червня у всьому світі відзначають Міжнародний день друзів (International Friends Day),заснований саме для того, щоб, незалежно від життєвих обставин і різних перипетій, ми нагадали своїм друзям про те, як вони важливі для нас, що без них світ кожного був значно бідніший і щоб звичайно порадувати їх.
     Можливо, це свято для когось стане відмінним приводом для того, щоб зателефонувати або написати старим-добрим друзям, а потім зібратися галасливою дружною компанією і поділитися хорошими новинами і приємними спогадами.
    В Міжнародний день друзів ми вітаємо всіх наших користувачів !
   Дякуємо Вам, що багато років дружите з нами.Бажаємо Вам здоров`я, життєвих гараздів і всього самого найкращого!
Ми цінуємо Вашу довіру і з нетерпінням чекаємо на Вас! Зі святом Вас, друзі!
    ​​І пропонуємо Вам  книги про справжніх друзів. Зазвичай дружать удвох. А так виходить, що найцікавіші книги - про трьох друзів. А де троє, там в півтора рази більше можливостей для незвичного повороту сюжету. Ми постаралися підібрати кращі книги, в яких сенс дружби розкривається найбільш повно. 

Немає коментарів: